Inspiráció: Vietnám magyar szemmel


Nagyban vadásszuk az inspirációt a nagy utazásra, képek, videók, helyszínek, élménybeszámolók. Valószínű lesz egy külön bejegyzés arról, hogy milyen oldalakat érdemes böngészni, ha hasonló utazást terveztek. Ja, és időközben úgy néz ki, hogy sikerül szereznem egy kölcsön GoPro kamerát is, így igyekszem majd nem csak képekkel, hanem videókkal is dokumentálni az utazást.

Ha már videó, Terei Mikit kevés embernek kell bemutatni a magyar (esküvő)filmes szakmában. :) Azt viszont én is csak múlt héten tudtam meg, hogy családjával tavaly ilyenkor voltak Vietnámban nyaralni. Minő véletlen, épp’ tegnap készült el az erről készült kisfilmje. Enjoy! :)

Ami a legjobban megfogott a videóban, az a vietnámi emberek nyugalma és hogy mennyi időt szánnak saját magukra. Mi csak rohanunk éjjel-nappal, és egy pici erőfeszítést sem teszünk, hogy az elménkkel és testünkkel is törőjünk. Petrával nagyon ránkfér egy kis nyugi, és alig várom, hogy ebből egy kis falatnyit mi is kaphassunk. Ami pedig vizuálisan fogott meg Vietnámban, az a napkelték és napnyugták furcsa, különleges színvilága, illetve, hogy a pára maga is mennyire látszik szabad szemmel. Ez egy vadiúj tapasztalat lesz, azt hiszem! :)